Voorwaarden

Wij gaan graag uit van vertrouwen en hanteren daarom geen moeilijke juridische voorwaarden. Dit betekent dat wij er op rekenen dat wanneer je je opgeeft voor een wandeling, je dan ook de overtuiging hebt dat je meegaat. Inschrijven voor een wandeling is dus niet vrijblijvend. 

In principe gaan onze tochten altijd door. Ook als de weersverwachtingen niet gunstig zijn. De enigste uitzondering is het afvaardigen van een weeralarm door het KNMI. Als de omstandigheden dermate gevaarlijk zijn dat we jouw en onze veiligheid niet kunnen garanderen dan wordt de tocht afgelast. 

Wij hanteren voor wandelingen obv open inschrijving het uitgangspunt dat iedere deelnemer na afloop van onze wandeling het verschuldigde bedrag contant betaald, of het bedrag reeds ruim van tevoren op onze bankrekening betaald heeft. Achteraf betalen per bank is niet mogelijk. We doen dit om te voorkomen dat wij achteraf nog geld moeten incasseren. Op deze manier kunnen we de kosten en dus de prijs voor onze wandelingen laag houden.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je onverhoopt niet mee kunt gaan wandelen vanwege bijv. ziekte of een overmachtssituatie. Indien je dit tijdig aan ons laat weten dan lossen we dat netjes met je op. Je kunt in dat geval een andere datum uitkiezen om alsnog mee te gaan. Zit dat er niet in dan betalen wij het evt. door jou betaalde bedrag gewoon terug. Afmeldingen kun je doen tot 20.00 uur op de avond voor vertrek. Meldt je je hierna pas af dan kunnen wij je, ivm reserveringen, maximaal de helft van de kosten terugbetalen. Kom je zonder berichtgeving niet opdagen dan heb je in principe geen recht op teruggave van de kosten.