Samenwerking

De Kuierlat gelooft in samenwerken. Elkaar versterken door de krachten te bundelen. Door samen te werken met collega ondernemers in de Piushaven en in Moerenburg is De Kuierlat bijvoorbeeld in staat om activiteiten en uitjes aan te bieden voor grotere groepen. Of om meerdere groepen tegelijkertijd van dienst te zijn. Zo werkt de Kuierlat graag samen met gids/bioloog Gert Brunink en "De Hoevense herder" Pim Timmers.

Daarnaast onderhoudt De Kuierlat uitstekende contacten met de lokale horeca in het gebied. Wilt u voorafgaand aan of na afloop van uw activiteit graag iets drinken en/of eten dan kan De Kuierlat u adviseren en evt. voor u reserveren. De Kuierlat werkt bijvoorbeeld graag samen met Villa Pastorie, Cafe Zomerlust, Doncurado, Burgemeester Jansen en Buitenom. Gelegenheden met een uitstekende reputatie waar u uw uitje gepast kunt beginnen of afsluiten.

Samenwerken maakt ook dingen mogelijk die je alleen nooit voor elkaar zou krijgen. De wandelvaartochten van De Kuierlat zouden zonder de boten en schippers van Tilburg te Water niet mogelijk zijn. Om nog maar te zwijgen over de theaterwandelingen die De Kuierlat samen met De Kwekerij en Mee Naar Buiten organiseerde.

Kortom: samenwerken is essentieel om u als gast van Moerenburg of de Piushaven een verrassend, ontspannen en onbekommerd uitje aan te kunnen bieden. Een uitje waar u een goed gevoel aan overhoudt en dat maakt dat u nog eens terugkomt in de Piushaven of in Moerenburg. Dat is wat De Kuierlat graag wil zijn. Samen met haar partners.

Wij begroeten u dan ook graag "bij ons" in de Piushaven en in Moerenburg.