Marc Storms

Marc is de oprichter van De Kuierlat en tevens je gids tijdens onze wandelingen en wandelvaartochen. Wandelen is al zo'n 35 jaar zijn hobby en passie. Na 18 jaar gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening en 2 jaar in de kinderopvang, heeft hij in 2012 de stoute schoenen aangetrokken om van zijn passie zijn beroep te maken.

In 2012 begon De Kuierlat met het aanbieden van rondleidingen in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Al snel kwamen daar rondleidngen en wandelvaartochten in Landschapspark Moerenburg en de Piushaven bij. De jaren daarna groeide de vraag naar rondleidingen en wandlvaartochten in Moerenburg en de Piushaven snel en verdwenen rondleidingen in de Loonse en Drunense Duinen naar de achtergrond.

Bootverhuur: de mogelijkheid om de bootverhuur van Ontdek Tilburg te exploiteren diende zich in 2015 aan. Omdat dit uitstekend aansloot bij de uitjes die De Kuierlat al aanbod, heeft De Kuierlat de bootverhuur begin 2017 van Ontdek Tilburg overgenomen. Ongeveer tegelijkertijd kreeg De Kuierlat de mogelijkheid om het Havenmeesterhuisje op de kop van de Piushaven te huren om van daaruit de bootverhuur te draaien. Daarnaast voorziet De Kuierlat vanuit het Havenmeesterhuisje de bezoekers van de Piushaven van informatie over het gebied.