Wandelvaartocht

De Kuierlat organiseert voor groepen ook zogenaamde "wandelvaartochten". Dit is een unieke combinatie van wandelen door Landschapspark Moerenburg en varen naar de Piushaven.

We leiden u in ongeveer 1,5 - 2 uur rond door Landschapspark Moerenburg. Laat u verrassen door dit nieuwe stukje natuur op slechts een steenworp van Tilburg. Onderweg vertelt een ervaren gids over de historie, achtergronden en flora en fauna van Moerenburg. Na de wandeling worden we aan het Wilhelminkanaal opgehaald met een prachtige antieke rondvaartboot en varen we in een uurtje naar de Piushaven. Zie hoe de natuur over het water tot bijna in het hartje van Tilburg komt. We bekijken de natuur vanaf het water en hebben goed zicht op de historische schepen die in de haven liggen. Wilt u liever eerst varen en dan wandelen? Dat kan uiteraard ook. De wandelvaartochten zijn geschikt voor groepen tot max. 100 personen. Een wandelvaartocht voor groepen van maximaal 12 personen heeft een vaste prijs van € 275,00 incl. BTW voor particulieren en € 275,00 excl. BTW voor bedrijven. Voor groepen van meer dan 12 personen is de prijs op aanvraag. 

Een wandelvaartocht kunt u ook prima combineren met een hapje en/of drankje op lokatie in de Piushaven of in Moerenburg. Villa Pastorie of Café Zomerlust bijvoorbeeld zijn uitstekende lokaties om een wandelvaartocht te starten of af te sluiten. Wij organiseren dit graag voor u. 

Let wel: de Tilia en haar zusterschepen, de Waterlander, de Vriendschap en de Waterjuffer worden, zeker in het zomerseizoen, zeer regelmatig verhuurd. Informeer daarom tijdig naar de beschikbaarheid.