Wandeling Moerenburg

De dagen worden langer. Het voorjaar is in volle gang. Het 10e voorjaar voor Landschapspark Moerenburg. Want op 10 mei 2012 is Landschapspark Moerenburg officieel geopend. Niet lang meer voordat alles weer groen is en in bloei staat. Met recht mag dit het nieuwe "pareltje" van Tilburg genoemd worden. Zeker in combinatie met de Piushaven. Want voor de natuur is dit eigenlijk één gebied. En ook de Piushaven heeft zich, na jarenlang investeren, ontwikkelt tot een prachtig stukje Tilburg.

De Kuierlat neemt je met trots en genoegen mee voor een rondleiding door Moerenburg. Tijdens een wandeling van zo'n 1,5 - 2 uur laten wij jou en jouw gezelschap dit bijzondere natuurgebied zien. Onderweg vertelt een ervaren gids over de achtergronden, historie en flora en fauna van het gebied. We zien o.a. de "Balkensloot", Huize Moerenburg en het helofytenfilter (waterzuivering mbv riet).

Een wandeling in Landschapspark Moerenburg start over het algemeen bij Café Zomerlust (Moerenburg) of bij Villa Pastorie (Piushaven). Beide locaties beschikken over voldoende parkeergelegenheid. En hier kun je ook prima terecht voor een hapje of een drankje voorafgaand aan of na afloop van de wandeling.

Een wandeling van 1,5 a 2 uur kost € 7,50 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 75,00 incl. BTW. Voor groepen van maximaal 40 personen.

Interesse? Neem gerust contact op via het contactformulier om de mogelijkheoden te bespreken.