Zomerwandeling Loonse en Drunense Duinen

Op zondag 11 augustus kun je bij De Kuierlat weer terecht voor een prachtige zomerwandeling naar Plantloon en de Loonse en Drunense Duinen. We nemen je mee naar enkele van de mooiste plekjes van het Nationale Park waaronder het Galgenwiel en het hoogste punt. Onderweg vertellen we over het landschap en de flora en fauna die we tegen komen. Daarbij hebben we extra aandacht voor alles wat met de zomer te maken heeft.

Wil jij dit unieke natuurgebied eens beleven onder begeleiding van een gids en een bioloog? Zorg dan dat je uiterlijk om 10.00 uur klaar staat bij restaurant de Roestelberg in Kaatsheuvel. De wandeling duurt ongeveer 3,5 uur. We lopen een rustig tempo en houden regelmatig stil bij interessante plekken. Dat maakt deze tocht geschikt voor alle leeftijden. Deelname kost 10,00 euro per persoon. Dit kun je na de wandeling contant betalen. Afrekenen met een VVV-bon is ook mogelijk. Na afloop praten we nog even gezellig na bij de Roestelberg.

Laat even weten dat je meegaat door het contactformulier op deze website in te vullen. Geef daarbij duidelijk aan met hoeveel personen je komt. Bellen kan natuurlijk ook: 06-81758738.

Tot zondag 11 augustus!

Met natuurvriendelijke groet,

Marc en Gert 

 

p.s. De Duinen worden ook wel de Sahara van Brabant genoemd. Bij warm weer is het daarom raadzaam om hoofdbedekking te dragen, je goed in te smeren en te zorgen voor een fles water voor onderweg.