wandeling moerenburg en piushaven met bierproeverij

Van april t/m september zijn er geen wandelingen met bierproeverij. In oktober pakken we de draad weer op.

Wat begon als een aardigheidje eind 2012 is inmiddels een gewaardeerd onderdeel van het wandelprogramma van De Kuierlat: de wandeling Moerenburg, Piushaven en Jeruzalem met Bierproeverij. Elke 3e of 4e zondag van de maand trekken we er op uit voor een interessante maar vooral gezellige zondagmiddag.

De eerstvolgende is in oktober 2015. Preciese datum volgt te zijner tijd. Start om 12.30. We verzamelen vanaf 12.15 bij Tapperij Burgemeester Jansen aan de Piushaven. Wist u dat dit pand uit 1924 het oudste pand is in de Piushaven? Destijds heette het Havenzicht en was het een pleisterplaats voor m.n. schippers en havenabeiders. Vanuit de Piushaven gaan we richting Landschapspark Moerenburg. Onderweg krijgt u deskundige uitleg van een gids en bioloog over de historie en flora en fauna die we tegenkomen. Hier en daar met een kwinkslag of een leuke anekdote.

De wandeling duurt tot ongeveer 15.00 uur. Daarna belonen we ons zelf met een vijftal verrassende biertjes en een borrelhapje.

Deelname kost € 10,00 voor de wandeling en € 10,00 voor de bierproeverij. Reserveren kan via het contactformulier op deze website of door te bellen met 06-81758738.

Wij begroeten u graag op een van de zondagmiddagen!

Met natuurvriendelijke groet,

Marc Storms en Gert Brunink.