Varen en wandelen in herfst en winter

Beste gast van De Kuierlat,

Het reguliere vaarseizoen zit er inmiddels weer op. 

Varen

Afgelopen zomer kregen we vaak de vraag of er ook in de herfst en winter gevaren kan worden. En dat kan deze winter! In steden waar men meer historie heeft met scheepvaart, gebeurt dat ook, dus waarom niet in Tilburg? De Kuierlat laat de grote boot deze winter in het water om het mogelijk te maken voor gezelschappen van minimaal 4 en maximaal 12 personen.

Om het iets aantrekkelijker te maken mag iedereen die een boot reserveert tot 1 april 2020 kosteloos, en zonder annuleringsverzekering, annuleren als het weer niet meewerkt. Daarnaast zorgt De Kuierlat voor voldoende fleece-dekentjes om de benen lekker warm te houden tijdens een vaart. Zorg zelf voor een warme thermoskan thee of gluhwein en je kunt ook in de herfst en winter genieten van een mooie vaart in de Piushaven en op het Wilhelminakanaal. Voor kinderen zijn gratis zwemvesten beschikbaar.

Wandelen

Wandelen in de herfst en winter kon de afgelopen jaren natuurlijk al. En dat is dit jaar niet anders. Hoe lekker kan het zijn om bijv. op zondagmiddag een frisse neus te halen tijdens een mooie wandeling in Landschapspark Moerenburg. Naderhand een lekkere kop warme chocomel of een goed glas speciaalbier drinken bij Café Zomerlust of Villa Pastorie en je hebt een heerlijke middag.

Interesse?

Zie jij het zitten om deze winter met een leuke club te gaan varen of wandelen? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier op deze website. We spreken het graag verder met je af.

Met hartelijke groet,

Marc Storms,

De Kuierlat