pinksterwandeling Loonse en Drunense Duinen

Beste wandelvrienden,

Op 2e Pinksterdag 2012, maandag 28 mei, organiseert De Kuierlat in samenwerking met Mee Naar Buiten en Kaffee Lambiek weer een prachtige wandeling in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit keer nemen we je mee voor een wandeling van ongeveer 3,5 uur door de Brand en de Duinen. We volgen de Leij en de Zandleij in het meest amfibierijke gebied van Brabant. En uiteraard zoeken we ook het stuifzand op. Onderweg houden we regelmatig stil om te vertellen over dit bijzondere natuurgebied en de flora en fauna die we tegenkomen.

We verzamelen om 10.00 bij Kaffee Lambiek, Wilhelminapark 66 in Tilburg. Na een heerlijk kopje koffie vertrekken we rond 10.30 met eigen vervoer naar De Rustende Jager in Biezenmortel. Rond 15.00 komen we terug bij Lambiek en kletsen we onder het genot van een kop koffie/thee en een hartig hapje nog gezellig even na.

De kosten voor deze wandeling bedragen 15,00 euro per persoon. Dit is incl. twee keer koffie/thee en iets lekkers te eten na afloop.

Opgeven kan per mail: Turn on JavaScript! of Turn on JavaScript!. Bellen kan ook: 06-81758738. Of geef je op bij Kaffee Lambiek. Geef bij inschrijving duidelijk aan met hoeveel personen je mee gaat en hoeveel zitplaatsen je evt. ter beschikking hebt.

We gaan er weer een mooie, leerzame en gezellige dag van maken dus tot 2e Pinksterdag!

Met natuurvriendelijke groet,

Marc en Gert