Paaswandeling 2013

Wil je geen eieren zoeken op tweede paasdag maar gewoon lekker wandelen door De Brand en De Loonse en Drunense Duinen? Geef je dan op voor de Paaswandeling van De Kuierlat en Mee Naar Buiten. Maandag 1 april nemen bioloog Gert Brunink en gids Marc Storms je weer mee voor een bijzondere wandeling.

We verzamelen tussen 09.45 en 10.00 bij Café Zomerlust in Tilburg. Vandaar uit vertrekken we, na een kop koffie, rond 10.30 met eigen vervoer naar De Rustende Jager in Biezenmortel. We bezoeken o.a. De Brand en een Dassenburcht. Rond 15.30 zijn we terug bij Zomerlust en stillen we de gezonde trek met een paasbrunch.

Ga je graag mee tweede paasdag, laat dat dan even weten via het contactformulier op deze site of bel 06-81758738. Geef daarbij even aan met hoeveel personen je komt en of er iemand met je mee kan rijden. De kosten bedragen € 19,00 per persoon. Ga je liever niet mee eten? Dan kun je voor € 10,00 ook alleen mee gaan wandelen.

Dus sta op tijd op op 2e paasdag en ga lekker mee voor een heerlijke wandeling in een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland. Tot dan!

Met natuurvriendelijke groet,

Gert Brunink en Marc Storms