Open Inschrijving

De Kuierlat organiseert zeer regelmatig wandelingen en wandelvaartochten op basis van open inschrijving. Dit betekent dat iedereen die interesse heeft om mee te gaan zich op kan geven. De georganiseerde tochten zijn altijd onder leiding van een gids en een bioloog.

Elke 3e of 4e zondag van de maand combineren we een wandeling naar Moerenburg met een bierproeverij bij Cafe Burgemeester Jansen aan de Piushaven. U leest er meer over in het nieuwsbericht "Wandeling Moerenburg met Bierproeverij".

Van april tot en met oktober organiseert De Kuierlat bijna wekelijks wandelvaartochten naar Moerenburg en de Piushaven. Over deze unieke combinatie van wandelen en varen leest u meer op de pagina "Wandelen en Varen".

Ieder seizoen is er een seizoenswandeling waarbij we stilstaan bij de seizoensgebonden natuurverschijnselen in de Loonse en Drunense Duinen. Deze wandelingen starten in de Loonse en Drunense Duinen. Op de pagina "Seizoenswandelingen" leest u er meer over.

Alle wandelingen en wandelvaartochten worden altijd ruim vantevoren aangekondigd via deze website en in de media (Brabants Dagblad, Stadsnieuws, Koerier, Tilburg.com, VVV-site enz.) Ze zijn dus eigenlijk niet te missen. Klik hier voor het actuele programma.