Herfstwandeling Loonse en Drunense Duinen

Beste wandelvrienden, 

In de serie seizoenswandelingen organiseert De Kuierlat ism Mee Naar Buiten op zondag 11 november een herfstwandeling in de Loonse en Drunense Duinen. Onder leiding van een gids en een bioloog trekt u ongeveer 3,5 uur door een prachtig deel van het Nationale Park. Onderweg krijgt u deskundige uitleg over de flora en fauna die we tegenkomen. Thema hierbij is de herfst. De wandeling is geschikt voor alle leeftijden.

Dit keer starten we bij De Rustende Jager in Biezenmortel. Verzamelen vanaf 09.45 uur, start stipt om 10.00 uur. Vanuit de Rustende Jager trekken we door De Duinen richting het historische gehucht Giersbergen. Geniet onderweg o.a. van de uitbundige herfstkleuren en de vele paddenstoelen. In het tweede deel van de wandeling doorkruisen we het leefgebied van de Das en bezoeken we een Dassenburcht.

Wilt u graag mee zondag de 11e? Geef dit dan vooraf even aan. Dit doet u middels het contactformulier op deze site of een telefoontje naar 06-81758738. De kosten voor deze wandeling bedragen € 10,00 per persoon. Dit kunt u voor of na de wandeling contant betalen. Honden zijn, om verstoring te voorkomen, helaas niet welkom. Na de wandeling is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten bij de Rustende Jager.

Tot zondag 11 november!

Met natuurvriendelijke groet,

Marc en Gert