Herfstwandeling Loonse en Drunense Duinen zondag 10 november

Traditiegetrouw nemen De Kuierlat en Mee Naar Buiten je ieder seizoen mee voor een mooie wandeling in de Loonse en Drunense Duinen. Zondag 10 november staat de herfstwandeling van dit jaar weer op het programma.

We starten om 10.00 uur stipt bij Café-Restaurant De Roestelberg in Kaatsheuvel. Verzamelen vanaf 09.45. Vanuit de Roestelberg bezoeken we eerst het prachtige Plantloon. Goede kans dat we hier reeen zien. We nemen o.a. een kijkje bij het Galgenwiel, de Melkdijk en de restanten van de turfvaart. Vanuit Plantloon kuieren we richting de stuifzandvlaktes en genieten we van het uitzicht op het hoogste punt. Rond 13.30 zijn we weer terug bij de Roestelberg. Voor wie wil praten we daar nog even gezellig na.

Onderweg vertellen gids Marc Storms en bioloog Gert Brunink over de bijzondere dingen die we tegenkomen. Daarbij hebben we extra aandacht voor de herfst.

Deelname aan de wandeling kost € 10,00 per persoon. Laat van tevoren wel even weten dat je meegaat. Dat kan door het contactformulier op deze website in te vullen of door te bellen met 06-81758738.

Tot zondag 10 november! Oh ja, vergeet je fotocamera niet.

Met natuurvriendelijke groet,

Marc en Gert