Huur een fluisterboot of kano in de Piushaven

I.v.m. de coronamaatregelen zien onze werkwijze en tarieven er tijdelijk iets anders uit. Lees hier wat er anders is.

Ook in 2020 kunt u bij De Kuierlat weer bootjes huren om zelf de Piushaven en het Wilhelminakanaal te ontdekken. Maar liefst 2 fluisterboten, 5 kano's en een grote Canadese kano liggen vanaf half april bij het nieuwe vlonder op de kop van de Piushaven voor u klaar. Een vaarbewijs is niet nodig.

Hoe werkt het en wat kost het?

U prikt een datum waarop u wilt gaan varen. Middels het contactformulier stuurt u ons een berichtje met de datum en het aantal personen. Wij checken de beschikbaarheid van de boten en koppelen dat aan u terug.

Een fluisterboot huren kost € 15,00 p.p. voor 2 uur varen. We hebben 1 kleine boot met een capaciteit van 5 a 6 personen en 1 grote boot voor maximaal 12 personen. Bij een reservering geldt voor de fluisterboten een minimumprijs van € 60,00. De 5 kano's zijn geschikt voor elk 2 personen. En de Canadees is geschikt voor groepen t/m 12 personen. Een kano of Canadees huren kost € 10,00 p.p. voor 2 uur varen. Wij verhuren geen boten om mee te gaan vissen. 

Na uw reservering ontvangt u een bevestiging met een rekening voor de totale huurprijs. Reserveert u voor meer dan 3 weken vooruit dan dient de rekening binnen 2 weken na de reservering voldaan te zijn. Reserveert u voor minder dan 3 weken vooruit dan dient de rekening uiterlijk 1 week voor het uitje voldaan te zijn. Annuleringsverzekering: voor € 2,50 p.p. kunt u een "annuleringsverzekering" bij uw reservering nemen. Deze geeft u het recht om tot 24 uur voor uw uitstapje te annuleren. Bijv. ivm slecht weer. U krijgt de huurprijs dan terug. 

Op de afgesproken datum heet een instructeur u welkom en helpt u op weg. Er is geen borg van toepassing. Dat laat onverlet dat wij er op vertrouwen dat u zorgvuldig met onze boten en toebehoren omgaat. Mocht u door onzorgvuldug gebruik schade aan onze boten of materialen veroorzaken, dan kan deze schade bij u in rekening gebracht worden. Door een bootje bij ons te huren geeft u aan kennis te hebben genomen van onze huisregels.

U mag zelf iets te eten of drinken meebrengen voor aan boord. Of u bestelt een heerlijke borrel- of picknickmand via De Kuierlat. Een borrelmand klein kost € 7,50 p.p., een borrelmand groot € 12,50 p.p. en een picknickmand € 11,50 p.p.

Is het mooi weer en besluit u spontaan om een stukje te gaan varen? De bootverhuur is dan meestal geopend. Kom gewoon naar de haven of bel even met 06-47365925 om te informeren of er een bootje vrij is. Kanoen kan dan al vanaf € 5,00 p.p. per uur. Een fluisterbootje huren vanaf € 15,00 p.p. per 2 uur. 

Wij begroeten u graag in de Piushaven in Tilburg. Ons kantoortje is het Havenmeesterhuisje op de kop van de Piushaven.

De Kuierlat