Huur een fluisterboot of kano in de Piushaven

Ook in 2019 kunt u bij De Kuierlat weer bootjes huren om zelf de Piushaven en het Wilhelminakanaal te ontdekken. Maar liefst 3 fluisterboten, 5 kano's en een grote Canadese kano liggen vanaf half april bij het nieuwe vlonder op de kop van de Piushaven voor u klaar. Een vaarbewijs is niet nodig.

Hoe werkt het en wat kost het?

U prikt een datum waarop u wilt gaan varen. Middels het contactformulier stuurt u ons een berichtje met de datum en het aantal personen. Wij checken de beschikbaarheid van de boten en koppelen dat aan u terug.

Een fluisterboot huren kost € 15,00 p.p. voor 2 uur varen. We hebben 1 kleine boot met een capaciteit van 5 a 6 personen en 2 grote boten voor elk maximaal 12 personen. U kunt dus met bijna 30 personen tegelijk onderweg zijn. Bij een reservering geldt voor de fluisterboten een minimumprijs van € 60,00. De 5 kano's zijn geschikt voor elk 3 personen. En de Canadees is geschikt voor groepen t/m 12 personen. Een kano of Canadees huren kost € 10,00 p.p. voor 2 uur varen. Wij verhuren geen boten om mee te gaan vissen. 

Na uw reservering ontvangt u een bevestiging met een rekening voor de totale huurprijs. Reserveert u voor meer dan 3 weken vooruit dan dient de rekening binnen 2 weken na de reservering voldaan te zijn. Reserveert u voor minder dan 3 weken vooruit dan dient de rekening uiterlijk 1 week voor het uitje voldaan te zijn. Annuleringsverzekering: voor € 2,50 p.p. kunt u een "annuleringsverzekering" bij uw reservering nemen. Deze geeft u het recht om tot 24 uur voor uw uitstapje te annuleren. Bijv. ivm slecht weer. U krijgt de huurprijs dan terug. 

Op de afgesproken datum heet een instructeur u welkom en helpt u op weg. Er is geen borg van toepassing. Dat laat onverlet dat wij er op vertrouwen dat u zorgvuldig met onze boten en toebehoren omgaat. Mocht u door onzorgvuldug gebruik schade aan onze boten of materialen veroorzaken, dan kan deze schade bij u in rekening gebracht worden. Door een bootje bij ons te huren geeft u aan kennis te hebben genomen van onze huisregels.

U mag zelf iets te eten of drinken meebrengen voor aan boord. Of u bestelt een heerlijke borrel- of picknickmand via De Kuierlat. Een borrelmand klein kost € 7,50 p.p., een borrelmand groot € 12,50 p.p. en een picknickmand € 11,50 p.p.

Is het mooi weer en besluit u spontaan om een stukje te gaan varen? De bootverhuur is dan meestal geopend. Kom gewoon naar de haven of bel even met 06-47365925 om te informeren of er een bootje vrij is. Kanoen kan dan al vanaf € 5,00 p.p. per uur. Een fluisterbootje huren vanaf € 15,00 p.p. per 2 uur. 

Wij begroeten u graag in de Piushaven in Tilburg. Ons kantoortje is het Havenmeesterhuisje op de kop van de Piushaven.

De Kuierlat