Villa Pastorie en De Kuierlat gaan weer dauwtrappen in Moerenburg

Dauwtrappen; dus lekker vroeg uit de veren en de dag goed beginnen met een ochtendwandeling in Moerenburg en een gezellig ontbijt na!

Ook in 2020 gaan Villa Pastorie en De Kuierlat weer dauwtrappen. Op zondag 19 januari, zondag 16 februari en zondag 15 maart halen we weer een frisse neus in Moerenburg om daarna gezellig aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt. Wandel samen met gids Marc Storms de zonsopkomst tegemoet. Onderweg vertelt hij het een en ander over de achtergronden, historie en flora en fauna van dit bijzonder fraaie stukje Tilburg. Dit jaar duiken we wat dieper in de achtergronden van Moerenburg. Verzamelen en vertrek is steeds vanuit Villa Pastorie. Starttijd kort na zonsopkomst.

Op zondag 19 januari starten we om 09.00 uur stipt. Verzamelen vanaf 08.45 uur. In februari beginnen we om 08.00 uur en in maart al om 07.00 uur. De wandeling duurt ongeveer 1 uur en 3 kwartier. Daarna genieten we van een heerlijk ontbijt met verschillende streekproducten bij Villa Pastorie. Deelname aan de wandeling kost € 17,50 p.p. Dit is inclusief ontbijt. Ga jij graag mee dauwtrappen, stuur dan even een berichtje naar Turn on JavaScript! om je op te geven. 

We begroeten je graag bij een van de dauwtrapwandelingen in Moerenburg. Tot dan!