Data Wandelvaartochten bekend

Ook in 2013 organiseren De Kuierlat ism Mee Naar Buiten en Stichting Tilburg te Water weer een aantal unieke wandelvaartochten. Tijdens een wandelvaartocht combineren we een wandeling naar Landschapspark Moerenburg met een vaartocht over het Wilhelminakanaal en de Piushaven. Binnenkort lees je er alles over op deze site. Wil je dat niet afwachten, kijk dan alvast eens op de pagina "Wandelen en Varen".

Van verschillende kanten hebben we het verzoek gekregen om de data voor de wandelvaartochten vroeg te communiceren. Daarom dat we ze nu al bekend maken. Op zondagen starten we om 10.00, op vrijdagen om 19.00. Op zondag gaan we eerst wandelen en daarna varen. Op vrijdag starten we met varen om daarna een wandeling te maken. De data voor 2013 zijn:

Voorjaar: Zondag 14 april, vrijdag 19 april, zondag 28 april, vrijdag 3 mei, vrijdag 17 mei, zondag 26 mei, vrijdag 7 juni, zondag 9 juni, vrijdag 14 juni en zondag 16 juni.

Najaar: Zondag 15 september, vrijdag 20 september, zondag 22 september, vrijdag 4 oktober en zondag 13 oktober.

Voor groepen tot max. 30 personen bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om op andere dagen een Wandelvaartocht te organiseren.

Met natuurvriendelijke groet,

Marc